dimecres, 30 de maig del 2012

FEM un cafè...sobre la nul·litat i anul·labilitat de garanties hipotecàries?

Benvolguts/-des,
Us informem que la propera sessió del Cicle de Tertúlies "FEM un cafè...? se celebrarà el proper 5 de juny a les 10h, sota el títol FEM un cafè...sobre la nul·litat i anul·labilitat de garanties hipotecàries? amb la participació de la Sra. Sandra Cruzado Velásquez, Advocada.
Us recordem que aquestes tertúlies es basen en les postres preguntes i comentaris plantejats abans de la sessió. El termini per a presentar-les finalitza el dijous dia 31 de maig.
Per a inscriure's podeu enviar un correu electrònic a formacio@icatarragona.com amb la pregunta per al convidat o confirmar l'assistència a través de l'event del Facebook, o bé deixant el vostre comentari al blog.
Us hi esperem!
Rebeu una cordial salutació,

1 comentari:

  1. En cassos en que un membre de la família és el titular dels telèfons dels diferents membres i sense que aquestos ho sàpiguen ha instal·lat un dispositiu per a poder escoltar les converses, quina validesa tindria la gravació d'aquestes converses com a prova en un procediment judicial? (també seria possible en el cas de telèfons de la mateixa empresa). Núria

    ResponElimina